cos de cumparaturi

Cum comand ?

Pentru a cumpara produse din magazinul virtual pitulice.ro, aveti la dispozitie modalitatea de comanda telefonica, prin e-mail, precum si comanda cu ajutorul cosului de cumparaturi direct de pe site. Nu exista o valoare minima in ceea ce privesc achizitiile.

1. Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati la numarul +40 339 732 728 sau 0755 044 774, disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 8 – 17 .

2. Comanda prin e-mail
Scrieti la adresa de e-mail: marketing@pitulice.ro. Precizati in mod explicit gama de produse solicitate, cu denumirea corecta – aşa cum apare pe site. Nu uitati sa precizati si cantitatea necesara. Este important ca in contextul mesajului sa ne furnizati datele de facturare adresa de livrare si un numar de telefon, la care reprezentantul pitulice.ro sa va contacteze, pentru validarea comenzii. Serviciul de comanda prin e-mail este disponibil non-stop.

3. Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi
Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online este necesar sa furnizati date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi, in care dumneavoastra introduceti produse folosind butonul “Adaugati in cos”. Acest buton il puteti gasi pe pagina dedicata fiecarui produs in parte. Dupa ce ati terminat selectarea produselor finalizati comanda. Aici veti completa informatiile personale de contact, cu adresa de livrare precum si datele de facturare, dupa caz. Veti selecta o metoda de plata: plata in sistem ramburs, respectiv plata cu cardul. Dupa trimiterea comenzii online, veti fi contactat de un reprezentant pitulice.ro, pentru a va confirma comanda si a va comunica eventualele costuri de transport. Serviciul de comanda prin intermediul cosului de cumparaturi este disponibil non-stop.

Modalitati de plata:
a) Plata prin transfer bancar, cu ordin de plata
Si aici aveti doua posibilitati de achitare a contravalorii marfii achizitionate de pe site-ul pitulice.ro si anume, plata la ghiseul bancii si plata electronica, prin intermediul serviciilor dedicate de internet banking. Plata la ghiaeul bancii se efectueaza prin ordin de plata si/sau foaie de varsamant, prin completarea formularului specific fiecarei institutii bancare in parte. Plata prin serviciul internet banking este la fel ca cea de la ghiseul bancii, doar ca operatiile vi le desfasurati dvs. de la propriul calculator, tableta ori telefon mobil. Pentru ambele metode este necesar sa scrieti cateva date obligatorii despre operatiunea bancara, printre care si datele noastre de identificare, pe care le veti primi prin e-mail. In cazul platii prin intermediul serviciilor bancare, trebuie să trimiteti o copie a documentului de plata pe e-mail la marketing@pitulice.ro. Dupa ce banca ne confirma efectuarea tranzactiei, coletul va fi expediat catre dvs.
b) Plata prin transfer bancar, cu ajutorul cardului
Nu trebuie decat sa apasati butonul si sa urmati instructiunile din interfata.
c) Plata la livrare in regim ramburs
Firmele de curierat percep anumite tarife suplimentare pentru ramburs, tarife pe care le veti cunoaste inainte de a confirma comanda. In acest sens puteti consulta si sectiunea „Livrarea produselor”. Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii, catre curierul care efectueaza livrarea. Pentru comenzi mai mari de 2000 lei este necesara achitarea unei sume sub forma de avans in valoare de 30% din totalul comenzii.

Stocuri
Stocurile produselor se actualizeaza pe site in timp real, dar pot aparea si decalaje ca urmare a vanzarilor concomitente. In acest sens am ales să fiti contactati de catre un reprezentant pitulice.ro, persoana care va va confirma comanda. Exista si cazuri cand din diferite motive produsul solicitat de dvs. sa nu figureze in magazinul nostru. Il vom cauta la furnizori si în cel mai scurt timp posibil va vom oferi detaliile tehnice si comerciale despre el.

Pitulice.ro este un magazin online centrat pe nevoile clientilor. Prin urmare, produsele pe care le comercializam sunt caracterizate prin varietate, calitate, accesibilitate, noutate si grija fata de mediul inconjurator....