cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

pitulice.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre pitulice.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre pitulice.ronu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea datelor solicitand in mod gratuit stergerea din baza de date.

Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@pitulice.ro. Pitulice.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul pitulice.ro sunt transmise pe cale electronica, societatea noastra nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, pitulice.ro va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre pitulice.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter), conform legilor in vigoare. pitulice.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. pitulice.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere pitulice.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dvs. personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere pitulice.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge in mod gratuit acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere pitulice.ro sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor dvs. personale;
4. dreptul de a cere pitulice.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale (newsletter).
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail la adresa comenzi@pitulice.ro, sau prin posta la adresa pe care un reprezentant pitulice.ro o va pune la dispozitie utilizatorului.
Site-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru. pitulice.ro nu poate fi facuta insa responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica in continut site-ul sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza pitulice.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pitulice.ro este un magazin online centrat pe nevoile clientilor. Prin urmare, produsele pe care le comercializam sunt caracterizate prin varietate, calitate, accesibilitate, noutate si grija fata de mediul inconjurator....